Zasebnost in piškotki

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. V primeru, da nas kontaktirate preko elektronske pošte hranimo in varujemo zaupnost prejetih osebnih podatkov.

POLITIKA ZAUPNOSTI IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani in zbrane in|ali prejete podatke bomo uporabljal izključno za namen morebitne medsebojne komunikacije ter storili vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami in jih vodili, vzdrževali in jih obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem zaradi potreb kot je naprimer dostava in katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@starost.si

Piškotki

V informacijo, da ravnamo v skladu z spremembami zakonodaje in da se prepričate, kako je z vašo zasebnostjo, ko uporabljate našo spletno stran, smo vam pripravili jasnejše informacije o piškotkih in njihovi uporabi.

Kaj so piškotki?

Poleg tega da imajo ime za sladko pregreho, pomeni izraz piškotki majhno besedilno datoteko ki se shranjuje v vaš računalnik ob obisku internetnih strani. Pri nas uporabljamo koščke teh informacij zato, da si zapomnimo kdo ste, kadar ponovno obiščete našo stran.

Kako piškotki vplivajo na vas?

Piškotki so popolnoma neškodljivi za vaš računalnik, ne shranjujejo vaše identifikacije kot so ime, naslov, plačilne podrobnosti, vendar pa nam šifrirane informacije pomagajo izboljšati stran. Za primer : pomagajo nam najti napake na strani, predlagajo sorodne izdelke ki so vam všeč pri brskanju, omogočajo povezavo z socialnim omrežji kot sta Facebook in Instagram. Pri nas ne uporabljamo piškotkov ki bi vas preusmerjali z naše strani na drugo stran. Vedno imate možnost da onemogočite piškotke vendar obstaja možnost, da spletna stran ne bo delovala pravilno.

Piškotke lahko definiramo v štirih oblikah:

Nujno potrebni piškotki,

Uspešnostni piškotki,

Namenski piškotki, in

Ciljni ali oglaševalski piškotki.

Katere piškotke vsebuje spletna stran?

Lastnik Ime piškotka Namen Čas piškotka
Spletna stran starost.si Zagotavlja delovanje
spletne strani
Ob zaprtju brskalnika
Spletna stran eprivacy Sprejemanje pogojev
o piškotkih
30 dni

Na spodnjih povezavah so navodila, kako lahko izključite piškotke na vašem brskalniku.

Content | Menu | Access panel