Koristne povezave

Za dostop do več koristnih informacij oziroma povezave kliknite v nadaljevanju na željeno sliko

Gibanje »Skupaj za starejše« spodbuja k zviševanju kvalitete življenja starih ljudi tako v centrih starejših kot tudi v skupnosti ali širše. Prijaznost, spoštovanje, empatičnost, srčnost, toplina je le nekaj izmed vrednot, ki povezujejo vključene posameznike in skupine. Ambasadorji gibanja iz različnih področij podpirajo in spodbujajo k širjenju zavesti, da vsak lahko naredi vsaj eno dobro delo in tako prispeva za boljši jutri starostnikov. Skupaj se borijo proti stereotipom o starosti in odpravljajo diskriminacijo – v vsakomur vidijo samo še eno srce, željno morda le malo pozornosti in nežnosti. Objem, nasmeh ali že samo prijazen pogled lahko polepša dan ali celo življenje!

Skupaj za starejše – skupaj nam lahko uspe narediti svet lepši!

Rešitev podjetja Dezziv: z invalidskim vozičkom po stopnicah brez pomoči

Družinsko podjetje Dezziv iz Šmartnega ob Paki vstopa na domači in tuji trg s posebno zavoro za invalidske vozičke, ki opravlja vse funkcije in invalidom omogoča povsem samostojno vzpenjanje po stopnicah.

Izvajamo brezplačna predavanja o varnem bivanju v domačem okolju in oskrbovanih stanovanjih za starejše in druge osebe potrebne pomoči (v izogib padcem, poškodbam …) za skupine za samopomoč, društva upokojencev, univerze za tretje življensko obdobje, krajevne skupnosti in druge organizacije.
Za več informacij in svetovanje nas kontaktirajte.

Content | Menu | Access panel